NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αντιγραφη απο το blog του morfeas δεν συμφωνω σε ολα αλλα μ'αρεσει το σκεπτικο του γιαυτο και το βαζω να το διαβασετε!


Γι 'αυτό το κείμενο, την είχα στημένη από καιρό. Είμαι στο target group των ...άντα  και κάτι (όχι καλή ηλικία, για τους διαφημιστές, για κατανάλωση). Από μικρός θυμάμαι, το Πάσχα και τις θρησκευτικές εορτές. Η τηλεόραση από το πρωί εώς το βράδυ, έπαιζε την Ζωή του Χριστού, την Βίβλο κ.α.. Ότι ώρα άνοιγες την τηλεόραση, έβλεπες σε οποιοδήποτε κανάλι κάτι αντίστοιχο με την θρησκευτική εορτή.
Αντίθετα με το σήμερα, τα κανάλια παίζουν το καθημερινό τους πρόγραμμα, σε άλλο κλίμα από το εορταστικό. Παίζουν τις καλύτερες ταινίες hollywood από όλη την χρονιά, είτε το Πάσχα, είτε στα Χριστούγεννα. Πέρυσι θυμάμαι, έπαιζε ο ΑΝΤ1, μία νέα σειρά, με την Βίβλο. Εκεί είχα δεί Αγγέλους κίτρινους και τον Σαμψών μαύρο, με ράστα μαλλιά και γενικά είχε ωμή βία.
Τα κανάλια που εκπέμπουν από κρατικές συχνότητες (δικές μου, σου, μας) αντί να ακολουθούν το κοινό αίσθημα των πολλών, ακολουθούν δογματικά την παγκοσμιοποίηση. Ζητώντας έναν πολίτη της μάζας, να καλουπωθεί, σε μόδα, σε ενημέρωση, σε διασκέδαση, σε φαγητό, σε ποτό, σε όλα, ένας πολίτης χωρίς ιστορία, χωρίς παραδόσεις, χωρίς ταυτότητα, ένα νούμερο της στατιστικής, μία μάζα οριοθετημένη σε καλούπια, για να γίνει χειραγωγίσιμη εύκολα, ώστε να μας χώσουν στην μηχανή του κιμά, οι Παγκόσμιοι Ολιγάρχες.
Τι κάνουμε;;; Μπορούμε, να αντιδράσουμε στην παγκοσμιοποίηση;;;
Όχι, στην παγκοσμιοποίηση, δεν μπορούμε να γλιτώσουμε.
Αυτό το κείμενο, μπορεί να το διαβάσει ο καθένας από το διαδίκτυο, είτε Έλληνας, είτε ξένος. Να μπούμε σε μία γυάλα, ή να γίνει όλη η Ελλάδα όπως στα Μάταλα στην εποχή των Χίπις, δεν γίνεται.
Αυτό που μπορεί να γίνει και πρέπει να κάνουμε, είναι μία παγκοσμιοποίηση από τους λαούς, ενάντια στους όρους των Παγκόσμιων Ολιγαρχών. Όλοι οι λαοί, όλοι οι πολίτες, οφείλουν να έχουν την δική τους ταυτότητα, να αυτοορίζονται, όχι σε μαζικά πλαίσια, ο καθένας να 'ναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα, με κοινά γνωρίσματα από τον λαό του αν θέλει, αλλιώς (Δραγώνα, Ρεπούση, Δήμου, Διαμαντοπούλου, Βερέμης, ΓΑΠ κ.α.).
Παγκόσμια οι λαοί εξαθλιώνονται, είτε είναι της Δύσης, είτε είναι της Ανατολής, αυτά τα δυσθεόρατα χρέη εξυπηρετούν τις παγκόσμιες αγορές και τα αφεντικά τους. Γι 'αυτό βλέπουμε παγκόσμια μία τάση, είτε είναι Νέα Υόρκη, είτε Ισπανία, είτε Ελλάδα, είτε Τουρκία, είτε Βραζιλία, είτε αλλού να εξεγείρονται ζητώντας δημοκρατία. Το διαδίκτυο πέραν της κακής πλευράς του νομίσματος, έχει και την καλή, όπου μας απομαζικοποιεί και μας δίνει την δυνατότητα για δημόσιο διάλογο.
Η τάση των λαών, είναι δυναμική, έχει ορμή, το θέμα είναι να ξεπεράσουμε το παλιό σύστημα της Μεταπολίτευσης, που 'ναι επέκταση του Μάη του 68, αποδείχτηκαν χαμηλότεροι των προσδοκιών τους-μας. Χρειαζόμαστε μία Παγκόσμια σύμπλευση των λαών, για να κάνουν κάνουν οι ίδιοι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία, μία επανάσταση, μία μετά-Μεταπολίτευση, μία μετά-Μάη68, να θέσουμε απέναντι στους ολιγάρχες, που κινούν τα νήματα, εμείς πώς θέλουμε αυτόν τον κόσμο και όχι αυτοί.
Είναι ανάγκη, αυτή η νέα επανάσταση, να έρθει από την Ελλάδα μας. Υπάρχει τάση, υπάρχει ανάγκη παγκόσμια, πρέπει να κεφαλαιοποιηθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία παγκοσμίως οι λαοί να ορίσουν την ατζέντα και όχι κάποιοι της ελίτ αυτού του κόσμου. Σημείο αναφοράς οι Ισλανδοί, μόνο που εμείς πρέπει να το κινητοποιήσουμε και να κοινοποιήσουμε σε παγκόσμια βάση.
Ο Ευρωσκεπτικισμός και η αποδοκιμασία την ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ, πρέπει να την αποτυπώσουμε στις Ευρωεκλογές, οπλίστε την κάλπη με αντισυστημικά κόμματα και κινήματα, Η ΑΠΟΧΗ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ και ΤΟ ΑΚΥΡΟ, το καρπώνεται το σύστημα, γιατί ξέρει να φυλάγεται, αντίθετα με μας. Μας κυβερνάνε Μπαλτάκοι, που τους φυλάνε Μπαλούρδοι και τους ξεπλένουν Θεοδωράκηδες...
ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, 
ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;;;
ΧΑΣΑΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. 
ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΗ;;;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!! Τάδε έφη, η αρχοντιά μου
ΑΝ ΟΧΙ, ΤΩΡΑ; ΠΟΤΕ;;;
ΑΝ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ; ΠΟΙΟΙ;;;
ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!
ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΙΔΙΑΣ ΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, 
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!!

ΥΓ. αδέλφια υπομονή και κρατήστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου