NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Όσο εμεις παλεύουμε για τα αυτονόητα! Οι γονείς στο Ηνωμένο Βασίλειο ,παίρνουν πρωτοβουλίες.


 Οι οικογένειες των ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε θανάτους από ναρκωτικά θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα έξι ημερών με τα πόδια από το κοινοβούλιο για την ευαισθητοποίηση των επιβλαβών συνεπειών της τρέχουσας πολιτικής για τα ναρκωτικά .
Ο περίπατος, που διοργανώνεται από το παιδί του καθενός, ένα συλλογικό σύνολο οικογενειών που πλήττονται από ναρκωτικά και αγωνίζονται για νόμιμο έλεγχο και ρύθμιση του εμπορίου ναρκωτικών, θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου και θα τελειώσει με οικογένειες που μοιράζονται τις ιστορίες τους έξω από το κοινοβούλιο.
Η ομάδα καλεί τους βουλευτές να ρυθμίζουν τα ναρκωτικά, θέτοντας τους γιατρούς, τους φαρμακοποιούς και τους εξουσιοδοτημένους πωλητές που είναι υπεύθυνοι για την παράνομη αγορά ναρκωτικών, κάτι που λένε ότι θα σώσει ζωές.
"Περπατώ για τον γιο μου Τζέικ, οπότε η ύπαρξή του δεν έχει νόημα, έτσι ώστε να μην χάνονται 22 χρόνια αγάπης, έτσι ώστε τα μυαλά να μπορούν να αλλάξουν και οι συμπεριφορές να μεταβάλλονται", ο Chris Evans, ο οποίος έχασε το γιο της σε υπερβολική δόση , είπε.
"Περπατώ 55 μίλια από το μονοπάτι του Τάμεση για τους νεκρούς μου γιους Τζέικ και Ρόλαντ. Με τον τρόπο που θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και να χρηματοδοτήσουμε την εκστρατεία μας ", δήλωσε ο Rose Humphries, ο οποίος έχασε δύο γιους σε υπερβολική δόση.
Η Anne-Marie Cockburn, η οποία συνιδρυτούσε το παιδί του καθενός και η οποία έχασε την 15χρονη κόρη της Μάρθα σε υπερβολική δόση, δήλωσε: «Ενώ βρίσκομαι δίπλα στον τάφο του παιδιού μου, ποια περισσότερα στοιχεία χρειάζομαι ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν; Πιστεύω ότι η κόρη μου θα ήταν ακόμα ζωντανή σήμερα αν είχε πάρει κάτι που ρυθμίστηκε νόμιμα ».
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, 70 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο σε θανάτους που συνδέονται με ναρκωτικά, σύμφωνα με έρευνα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας (ΕΚΠΝΤ).
Ο James Nicholls, διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Πολιτικής Μεταρρύθμισης για τα Ναρκωτικά , δήλωσε στο The Independent : "Αυτή η εκστρατεία θέλει να δει μια ριζική αλλαγή στην πολιτική για τα ναρκωτικά. Όλα τα ναρκωτικά μπορεί να είναι επιβλαβή, αλλά ο νόμος ως έχει τις καθιστά πολύ πιο επικίνδυνο. Θέλουμε να βλέπουμε τα ναρκωτικά να ρυθμίζονται νομικά, όπως συμβαίνει με το αλκοόλ και τον καπνό.
"Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι αγοράζουν και βλέπουμε αμέτρητους θανάτους κάθε χρόνο από τυχαία υπερδοσολογία ή δηλητηρίαση. Το μέγεθος της βίας που συνδέεται με την προσφορά είναι επίσης ελικοειδής. Αυτές οι οικογένειες έχουν βιώσει τις τραγικές συνέπειες από όλα αυτά, γι 'αυτό καλούν την κυβέρνηση να φέρει το εμπόριο ναρκωτικών υπό έλεγχο ».
Η Jane Slater, συντονιστής παιδικού παιδιού, είπε στο The Independent : "Οι νόμοι μας για τα ναρκωτικά μπορούν να βλάψουν  το παιδί του καθενός. Το να κρατάμε τα ναρκωτικά παράνομα δεν κρατάει τα παιδιά μας ασφαλή, τα θέτει σε κίνδυνο. Οι φωνές μας πρέπει να ακουστούν και οι πολιτικοί μας πρέπει να ακούσουν ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου