NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ αποφασίζει!

Καλήμερα. Καλησπέρα σας. Η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ,αποφάσισε χωρίς καμμια λογική και κάποιο επιχείρημά να κλείσει τη μονάδα υποκαταστασης της Νίκαιας.

Η μοναδική μονάδα υποκαταστασης (μεθαδόνης) που υπάρχει στην Νότια Αθηνα που είναι κοντά στις περιοχές της Νίκαιας,Δραπετσώνας,Πειραιά,Περάματος,Σαλαμίνας,Γλυφάδας,Βουλιαγμένης,κ.α.

Είναι η δεύτερη φορα που κλείνει μονάδα του ΟΚΑΝΑ η πρώτη φορα ήταν το 2011 (Πειραιάς),κι εμείς να αισθανόμαστε πλέον στρατιώτες που περιμένουν να πάρουν μετάθεση.
Μονο που δεν είμαστε στρατιώτες ,και θα έπρεπε να ερωτηθούμε στο αν θέλουμε να κλείσει η μονάδα, πάλι θεωρούμαστε από την διοίκηση ως αναλώσιμοι?

Ειλικρινά τώρα σε μια περίοδο που η μείωση της βλάβης,πάει έστω και δειλά-δειλά,να κάνει βήματα προς τα εμπρός(νομιμοποίηση φαρμακευτικης κάνναβης)η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ λειτουργεί  με πρακτικές που μας πάνε πολύ πίσω,αποφασίζομεν και διατασσόμε,αν με ρωτήσετε θα σας πω ότι εγώ το βλέπω ως ένα σχέδιο οριστικής κατάργησης της μεθαδόνης και προς μια αλλαγή όχι για όφελος των θεραπευομενων άλλα για ένα πισωγύρισμα ως προς τη μείωση της βλάβης.

Στόχος του ΟΚΑΝΑ,ειναι να δημιουργήσει θεραπευομενους δυο ταχυτήτων αν περάσει το σχέδιο του Κου Κοκκωλη φτιάχνοντας τις μονάδες υψηλής και χαμηλής οδού. ένα σχέδιο που ήταν να μπει μπροστά από το 2016,δεν καρποφόρησε τότε και μάλλον....πάει να το βάλει μπρος το επόμενό διάστημα,και όπως πάντα θα ξεκινήσει από την Αθήνα.

Το ζητούμενο όμως ειναι ότι για χιλιοστή φορα οι άμεσα εμπλεκόμενοι δλδ εμεις δεν έχομε ερωτηθεί για το αν συμφωνούμε η όχι ώστε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας.

Η μονη ενημέρωση που έχουμε ειναι ότι η μονάδα ίσως???? να μεταφερθεί στο Αττικό,και η μονάδα η μια εκ των δυο που ειναι στο Αττικό (βουπρενορφινης) να μεταφερθεί στη Νίκαια,καμμια λογική,να μεταφέρει μονάδες αφήνοντας τη νοτια Αθήνα χωρις μονάδα μεθαδόνης,βγάλτε λοιπον συμπεράσματα.Καλη σας μέρα atgiannins

1 σχόλιο: